Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alkoholizmus linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Reménység - Züllött [5. oldal]
részletek »

Alkoholizmus képes leírás: Reménység - Züllött [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: alkoholizmus.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Reménység Rehabilitációs Ház

Reménység Rehabilitációs Ház

Bentlakásos rehabilitációs intézményünk 2010-ben kezdte el gyógyulni vágyó alkoholbetegekért működését. A terápia 5-6 hónapig tart bentlakással, teljes ellátással méltányos térítési díjért. Elmondhatjuk, hogy akik a csoportterápiát végigcsinálják kiváló szakemberekkel és jól működő közösséggel, azok talpon tudnak maradni.

Renascor Egészségközpont

Renascor Egészségközpont

Tudom, hogy a szenvedélybetegségtől való megszabadulás kínkeserves folyamat. Tudom, hogy a visszaesések okozta csalódások gyakran elveszik az ember kedvét és erejét attól, hogy újra megpróbáljon talpra állni. Az is lehet, hogy még ezidáig meg sem próbáltál leszokni, mert nem érzed úgy, hogy az alkohol vagy drog bármiben is akadályozna.

Részeg videók

Részeg videók

Néhány videó. Kérdés, melyik oldalon jobb állni? Röhöghetünk a monitor előtt, vagy rajtunk nevethetnek a kamera mögött. Mindenki nyugodtan döntse el, melyik szerepet szeretné magáénak érezni. Mindenesetre kihagyhatatlan pillanatok...

Részeges nők

Részeges nők

Az alkohol nagyon veszélyes, mert az eleinte csak a szórakozás részeként fogyasztott alkohol nagyobb mennyiségben fogyasztva, már öncélú, pusztító szenvedéllyé válhat. Pedig a közelmúltban készült vizsgálat adatai alapján a felnőtt népesség 85,2%-a alkalmanként vagy rendszeresen fogyaszt alkoholt. Az érintettek között rengeteg a nő!

Sör után, vodka előtt

Sör után, vodka előtt

Tagadhatjuk, szépíthetjük is a valóságot, de végső soron el kell ismernünk, hogy az alkohol mindennapjaink része, és a felnövekvő nemzedék ugyanúgy segítségül hívja, mint az idősebb. Talán mások az okok, amiért iszunk, de a szeszfogyasztás mindenki számára veszélyt jelent.

Szenvedélybetegek Fogadója

Szenvedélybetegek Fogadója

Itt aztán elfogadó szakemberek segítségével találhat rá a folytatásra, miután sikerült felismernie, hogy milyen gócok akadályozzák életét - amelyeknek az alkohol, a drogok vagy éppen a társadalmunkban egyre terjedő, de ugyanolyan súlyos függőséget jelentő játékszenvedély 'csak' a tünetei.

Szenvedélybetegségek A-tól Z-ig

Szenvedélybetegségek A-tól Z-ig

Hazánkban az alkoholfogyasztás, ezen belül az égetett szeszes italok fogyasztása jelentette a legsúlyosabb problémát az elmúlt években. Igaz, ma már nem az első helyen állunk a világranglistán, de meg mindig az 'előkelő' harmadik-negyedik helyen tudhatjuk magunkat állítja dr. Takách Gáspár, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet addiktológusa, osztályvezető főorvos.

Szeszes italok

Szeszes italok

Az etanol színtelen folyadék, könnyebb mint a víz, jellegzetes illatú. A gyümölcsben levő cukor erjedésével kapható az élesztő gombák segítségével. Ezen a módon kapnak minden alkoholtartalmú italt amely emberi felhasználásra van szánva. Az alkoholtartalmú italok mérgező hatása a bennük levő alkohol mennyiségétől származik. Ezen kívül jelentéktelen mennyiségű egyéb összetevőt is tartalmaznak, amelyek a természetes szeszes italnak különleges illatot, ízt, színt és kinézést adnak. A mesterséges alkoholtartalmú italokhoz ezeket az összetevőket szándékosan adják hozzá.

Szondák

Szondák

Minden NoXalc digitális alkoholszonda közös jellemzője, hogy a véralkoholszint meghatározása a kilélegzett levegőben található alkohol mennyiségének mérésével történik. A pontosság mellett a megbízhatóság, a formatervezés és a kis méretek miatt népszerűek ezek az egészség- és balesetvédelmi eszközök. A közel 20 éves fejlesztési és gyártási tapasztalat minden modellben megjelenik.

Hirdetés
Töltse ki az alkoholizmus tesztet

Töltse ki az alkoholizmus tesztet

Nem biztos a dolgában? Töltse ki Ön is az alkoholizmus tesztet! A tesztet a John Hopkins Egyetem orvosai fejlesztették ki, annak meghatározására, hogy kitöltőjük alkoholizmusban szenved-e. Pár percet megér...

Véralkoholszint

Véralkoholszint

Hazánkban a zéró tolerancia bevezetése sokak körében nagy riadalmat keltett, ugyanis számtalan hiedelem kezdett keringeni a jogosítvánnyal rendelkező emberek körében.Bizonyára sokakban felmerült a kérdés: Miért nem ihatunk egy korty alkoholt sem, ha vezetni fogunk, hiszen egy pohár bor vagy sör nem árt meg senkinek.

Vital az alkoholizmusról

Vital az alkoholizmusról

Szinte minden társadalomban fogyasztanak alkoholt, melyet elsősorban gabonafélék, gyümölcsök, zöldségek lepárlásával állítanak elő. Az erjesztett ital alkoholtartalma desztilláció révén tovább fokozható...

Züllött ifjúság? - alkoholizmus

Züllött ifjúság? - alkoholizmus

Egyre elterjedtebb a serdülőkorú fiatalok körében a dohányzás, valamint az alkohol-és kábítószerfogyasztás. Különösen a lányoknál szembetűnő a változás: míg 20 éve a 11-17 év közötti lányok csekély hányadára volt jellemző a szerfogyasztás, mára 'utolérték' a fiúkat - derül ki az Ántsz Országos Gyermekegészségügyi Intézet kutatásából.

Tuti menü