Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Segítség képes leírás - Alkoholizmus.tlap.hu
részletek »

Segítség - Alkoholizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alkoholizmus.tlap.hu » Segítség
Keresés
Találatok száma - 9 db
Alkoholszondák

Alkoholszondák

Minden NoXalc digitális alkoholszonda közös jellemzője, hogy a véralkoholszint meghatározása a kilélegzett levegőben található alkoholgőz mennyiségének mérésével történik. A pontosság mellett a megbízhatóság, az egyszerű kezelés és az elegáns formák miatt népszerűek ezek az egészség- és balesetvédelmi eszközök A több évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalat minden modellben megjelenik.*

AlkoholSzondaSHOP

AlkoholSzondaSHOP

AlkoholSzondaSHOP a digitális alkoholszondák lelőhelye! Ezen az oldalon digitális alkoholszondákról találhat leírásokat és képeket. 2 típusú van AS-001 digitális alkohol szonda és AS-002 digitális alkohol szonda. Ezek az alkohol szondák meg is rendelhetőek a weboldalon keresztül. Ha bármilyen kérdése van keressen bizalommal

Anonim Alkoholista szervezet

Anonim Alkoholista szervezet

Bill, az alkoholista olyan módszert talált a leszokásra, ami neki bevált. Ma kétmillió tagja van világszerte az Anonim Alkoholista szervezetnek, Magyarországon négyezer. Az országos találkozón jártunk hétvégén Kaposváron a módszert kutatni, és kiderült, hogy a mise és a szex is más józanon, és hogy ez a módszer háromszoros esélyt ad arra, hogy az elvonókúra után öt évvel is józanok maradhassunk.

Anonim Alkoholisták

Anonim Alkoholisták

Az Anonim Alkoholisták olyan férfiak és nők közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és reményüket azért, hogy megoldhassák közös problémájukat és segíthessenek másoknak felépülni az alkoholizmusból.

Digitális alkoholszondák

Digitális alkoholszondák

A kulturált alkoholfogyasztáshoz hozzátartozik a mértékletesség is, aminek a betartásában sokat segíthetnek a különféle alkoholszondák, alkoholtesztek. Oldalunkon ezen készülékek széles választéka található a legegyszerűbb, igen kedvező árú belépő szintű készülékektől egészen a megbízható üzemanyagcellás hatósági kategóriás készülékekig. A kínálatunkban szereplő alkoholszondák egy része az Amerikai Közlekedési Minisztérium minősítésével is rendelkezik. Könnyebb betartani a szabályokat, ha van pontos visszajelzésünk.

Egészség könyvek az Antik Várban

Egészség könyvek az Antik Várban

Az alkoholizmus hátterében sokszor egészségi, életmódi, párkapcsolati problémák húzódnak meg. Bár ezek pontos feltérképezése minden esetben szakember feladata, a valódi és nyilvánvaló okok a laikus közeli hozzátartozók szemében szinte ordítanak. Ezen problémák megoldásával foglalkozó könyveket találhat az Antik Vár Online Könyvesboltban, ahol jellemzően használt, antikvár könyvek között lehet válogatni.

Józanság

Józanság

A szenvedélybetegség nemcsak a betegeket, hanem az egész családjukat érintő probléma. A betegeknek azonban gyakran több évre is szükségük van ahhoz, hogy felismerjék, milyen negatív hatással van a betegség önmagukra és a környezetükre, így általában csak hosszú évek múltán látják be, hogy szakember segítségére van szükségük. Ezzel szemben a szülők, a gyermekek, a házastársak és a rokonok, valamint a barátok és a munkatársak már jóval korábban fel szokták ismerni a tényt, hogy szerettük, illetve ismerősük kezelésre szorul, ugyanakkor csak ritkán sikerül meggyorsítaniuk a kezelés szükségességének egyéni felismeréséhez vezető folyamatot, bármennyire segítő szándékkal fordulnak is a beteg felé. Ez azonban nem jelenti azt, hogy tehetetlenül végig kellene nézniük, hogyan pusztítja el magát a szerettük vagy a barátjuk.

Narconon

Narconon

Az alkohol káros hatása méreg a szervezetre nézve. Kisebb mennyiségben élénkít, nagyobban nyugtat-lelassít, túl nagy mennyiségben pedig halált okoz. Az etil-alkoholt, melyeket az italokba használnak, gabona vagy gyümölcs erjesztésével állítják elő. Ez egy vegyi folyamat, melynek során az élesztőgombák bizonyos szerves anyagokat lebontva alkoholt hoznak létre. A szeszre teljesen igaz az, hogy egy legális drog. Mivel az alkohol káros hatása méregként éri a szervezetet, bevitele után ezt egyből észlelve az elkezdi lebontani. Ez a folyamat rengetek vitamin és ásványi anyag felhasználását eredményezi, amely anyagokból így a fogyasztás során nagy hiányok lépnek fel, csökkentve a normál működésre való képességet. Ebből kifolyólag a test egyre inkább rosszabb állapotba kerül.

Szenvedélybetegek Fogadója

Szenvedélybetegek Fogadója

Itt aztán elfogadó szakemberek segítségével találhat rá a folytatásra, miután sikerült felismernie, hogy milyen gócok akadályozzák életét - amelyeknek az alkohol, a drogok vagy éppen a társadalmunkban egyre terjedő, de ugyanolyan súlyos függőséget jelentő játékszenvedély 'csak' a tünetei.

Tuti menü