Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terápiák képes leírás - Alkoholizmus.tlap.hu
részletek »

Terápiák - Alkoholizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: alkoholizmus.tlap.hu » Terápiák
Keresés
Találatok száma - 10 db
A nehezen leszokók programja

A nehezen leszokók programja

Ha Te is úgy érzed, hogy az életed újra kiegyensúlyozott és boldog lehetne, ha lennének eszközeid arra, hogy legyőzd az alkoholt/drogot, akkor érdemes még pár percig tovább olvasnod. Itt végre megismerheted azokat a technikákat, melyek segítségével az életed újra kiegyensúlyozott és boldog lehet alkohol vagy drogok nélkül. Ráadásul mindvégig a Te kezedben marad az irányítás, és nem kell kiszolgáltatottnak érezned Magad sem a hozzátartozóiddal, sem pedig a szakemberekkel szemben!

A stresszoldás csodálatos hatása

A stresszoldás csodálatos hatása

Segítünk a hozzánk fordulók feszültségét, sóvárgását egyéni és személyre szabott módszerekkel csökkenteni. Szeretnénk olyan tudást átadni, ami a mindennapokban hasznos a problémák leküzdésében. Ehhez tanfolyamok és tréningek, segítő beszélgetések is rendelkezésre állnak. Alkalmazott módszerek: autogén tréning, stresszoldás, imagináció, meditáció, előző életes utazás, tarot, hipnózis, addiktológiai konzultáció.

Aca

Aca

Üdvözlünk az Aca-ban. Az Anonim Felnőtt Gyermekek egy 12 Lépést és 12 Hagyományt követő program, amelyben olyan nők és férfiak vesznek részt, akik alkoholista vagy más módon rosszul működő családban nőttek fel. Találkozóinkat tiszteletteljes és biztonságos környezetben tartjuk, ahol megosztjuk egymással hasonló élményeinket. Felismerjük, milyen hatást gyakorolt ránk gyermekkorunk a múltban, és hogy ez miképpen befolyásolja életünket a jelenben.

Alkoholizmus kezelése

Alkoholizmus kezelése

Az alkoholisták gyógyítása akkor a legsikeresebb, ha pszichoterápiás kezeléssel az alkohol hátterében meghúzódó lelki problémákat is feldolgozzák, de ugyanakkor jelen van egy társ is, aki segít teljes életet élni. Az elvonókúrák során - mivel az alkoholbetegek többsége vitaminhiányban szenved ezért Különböző vitaminok szedése javasolt.

Hormongyógyszeres

Hormongyógyszeres

A férfi és női terméketlenségre és a menstruációs zavarokra adott gyógyszerek hatékonyan kezelhetik az alkoholizmust az Ernest Gallo Klinika és Kutatóközpont munkatársai szerint. A tanulmány kimutatta, hogy az "alkoholista" rágcsálók a cabergoline nevű szerrel beoltva csökkentették alkoholfogyasztásukat és ritkábban is estek vissza.

Máriatövis táplálékkiegészítők

Máriatövis táplálékkiegészítők

Akár mérgezések, akár alkoholizmus vagy vírusos fertőzések következtében károsodott a máj, ennek a hazánkban is termesztett gyógynövénynek az alkalmazásával csodákat tehetünk. Hatóanyagainak köszönhetően támogatja a májfunkciók megfelelő működését, regenerálja a májszöveteket és rendkívül hatékony méregtelenítő. A máriatövis az epére is jó hatással van és az emésztőrendszer egészségére is vigyáz. Erősíti az immunrendszert, a szív- és keringési problémák esetén is ajánlott. Gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti az ún. rossz koleszterin szintjét. Meddőség ellen is javasolt a máriatövis kúraszerű fogyasztása.

Moksa elixír - harmónia cseppjei

Moksa elixír - harmónia cseppjei

Az alkoholizmus egy tipikus megtestesülése annak, hogy az illető nem találja a helyét a világban. Nem érzi magát otthon benne, nem is lát benne olyan lehetőségetek, amikkel odatehetné, kifejezhetné magát. Egyszerűen hiányzik belőlünk valami, többnyire az egyensúly, a harmónia önmagunkkal, és az elfogadása annak, hogy a világ nem fog megváltozni. Mi azonban képesek vagyunk a változásra, főleg ha ebben segítséget is kapunk. Erre megfelelő a moksa elixír, ami csökkenti a bennünk rejlő stresszt, ezáltal tisztábban tudunk gondolkodni, a hétköznapi problémákat kicsit félretéve.

Nutrilab-Liverprotect

Nutrilab-Liverprotect

Liverprotect-máriatövis kapszula az alkohol által elpusztított májsejtek kiváló és természetes regenerálója. Francia étrend-kiegészítő termék, 80%ban szilimarinra standardizát hatóanyag tartalommal. Speciális capsugel technológiai eljárással készült. Nutrilab egyéb termékei lásd a honlapon. Nutrilab az egsézséges élet szolgálatában.

Reménység Rehabilitációs Ház

Reménység Rehabilitációs Ház

Bentlakásos rehabilitációs intézményünk 2010-ben kezdte el gyógyulni vágyó alkoholbetegekért működését. A terápia 5-6 hónapig tart bentlakással, teljes ellátással méltányos térítési díjért. Elmondhatjuk, hogy akik a csoportterápiát végigcsinálják kiváló szakemberekkel és jól működő közösséggel, azok talpon tudnak maradni.

Hirdetés
Renascor Egészségközpont

Renascor Egészségközpont

Tudom, hogy a szenvedélybetegségtől való megszabadulás kínkeserves folyamat. Tudom, hogy a visszaesések okozta csalódások gyakran elveszik az ember kedvét és erejét attól, hogy újra megpróbáljon talpra állni. Az is lehet, hogy még ezidáig meg sem próbáltál leszokni, mert nem érzed úgy, hogy az alkohol vagy drog bármiben is akadályozna.

Tuti menü